Gazpacho cu piersici și roșii cu iaurt de castraveți

Gazpacho cu piersici și roșii cu iaurt de castraveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 147 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, iaurt grecesc, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Gazpacho cu piersici și roșii cu iaurt de castraveți, Gazpacho Organic De Piersici, Castraveți Și Roșii Aurii, și Tomate Castravete Gazpacho.
Instrucțiuni
Sfert 4 piersici și 2 roșii. Procesați piersicile și roșiile sferturi și următoarele 2 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Se toacă piersica și Roșia rămase. Se amestecă în amestec piure. Condimentează cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust. Acoperiți și răciți 1 oră.
Între timp, combinați castravetele și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Condimentează cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore. (Răcirea poate plictisi condimentul, deci poate fi necesar să adăugați mai multă sare și piper înainte de servire.)
Polonic gazpacho în boluri. Se amestecă amestecul de castraveți peste gazpacho.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță. ulei de măsline extra virgin.