Gazpacho cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho cu brânză de capră. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 282 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii de friptură de vită, castraveți kirby și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Brânză de capră-Burger umplut cu brânză de capră acidulată-sos de castraveți, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Tort de lire cu unt de capră cu gem de roșii și glazură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, așezați roșiile, usturoiul, ceapa, ardeii grași și castraveții în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până aproape de piure.
Transferați într-un castron mare și amestecați sucul de lămâie, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Puneți supa în boluri individuale și acoperiți cu brânză de capră, porumb și coriandru.
Stropiți cu uleiul de măsline și serviți cu pâinea crustă (dacă folosiți).Upgrade: îmbrăcați acest fel de mâncare ușoară lingând carne de crab peste fiecare porție chiar înainte de servire.