Gatiti cartea: vafe de cartofi dulci
Gatiti cartea: vafe de cartofi dulci este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. 838 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: Praline de cartofi dulci, Gatiti cartea: umplutura de carnati de cartofi dulci, și Gatiti cartea: tort de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci într-un coș cu aburi și puneți aburul într-o oală mare cu apă clocotită, care se află la 1 inch de fundul coșului. Acoperiți și aburiți la foc mediu-mare timp de 20 de minute sau până când cartofii dulci sunt fragezi cu furculița.
Scoateți coșul cu aburi, turnați apa din oală și aruncați cartofii dulci în oală. Mash cu un masher de cartofi.
Într-un castron mare de amestecare, combinați cartofii dulci, laptele, zahărul brun, untul și coaja de portocală.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea și adăugăm la amestecul de cartofi dulci. Se amestecă pentru a încorpora, dar nu se amestecă prea mult; ar trebui să rămână bulgări în aluat.
Într-un castron separat, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile în aluat o treime odată. Aluatul va fi gros. Folosind un vas (adecvat capacității fierului de vafe), turnați aluatul pe un fier de vafe încălzit, uns și gătiți până se rumenesc ușor, 5 până la 6 minute.