Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless
Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 384 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți creveți, apă, chorizo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, Queso Dip cu tequila de Rick Bayless, și Horchata (adaptare după Rick Bayless) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, așezați fasolea și acoperiți cu 6 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se stinge focul și se lasă fasolea să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Întoarceți fasolea în oală și acoperiți cu restul de 6 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim, se amestecă chorizo, fenicul, ceapa și Chipotle chiles în adobo, se acoperă parțial și se fierbe până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în Adobo
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați supa într-un blender, în loturi, dacă este necesar, și amestecați până formează un piure neted. Întoarceți supa în oală, adăugați sarea și piperul, amestecați și încălziți la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați creveții și gătiți până când sunt roșii portocalii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
5
Serviți supa în boluri individuale garnisite cu tostadas și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se Sfărâmă
Tostadas
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat