Reteta gatiti cartea: salata de carne de vită Thailandeză ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 20 minute. Acest fel principal are 284 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD pe porție. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, roșii cherry, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: salata de vita thailandeza, Gatiti cartea: Thai Chicken Karaage, și Gatiti cartea: carne de vită Empanadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În borcanul mic, amestecați sucul de citrice, sosul de pește, uleiul de susan, tamari, ghimbirul și usturoiul. Acoperiți și agitați pentru a se amesteca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tamari
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Puneți carnea de vită într-un vas de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se toarnă jumătate din pansament peste carnea de vită. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, întorcând carnea din când în când, pentru a infuza carnea cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
La timpul de servire, combinați roșiile, castraveții, ceapa și ardeii iute într-un castron mare, puțin adânc. Aruncați cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește, garnisit cu ierburi, alune și frunze de tei kaffir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.