Gatiti cartea: pere Tarte Tatin cu lamaie si anason

Gatiti cartea: pere Tarte Tatin cu lamaie si anason
Gatiti cartea: Pear Tarte Tatin cu lamaie si anason ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pere, foietaj, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pe o suprafață ușor făinată, rulați foaia de foietaj într-un pătrat de 11". Tăiați pătratul într-un cerc cu diametrul de 10 1/2", aruncând resturile sau economisind pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați cercul de patiserie la frigider pe o foaie de copt până când este nevoie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-un castron mare, aruncați feliile de pere cu sucul de lămâie. Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 9" la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați boabele de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Adăugați semințele de fasole de vanilie, coaja de lămâie și semințele de anason în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se adaugă feliile de pere în tigaie, aranjându-le într-un evantai în jurul marginii exterioare și încadrându-se în cât mai multe. Umpleți centrul tigaiei cu feliile de pere rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
8
Drapați cercul de foietaj peste pere, înfășurând patiseria între tigaie și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când patiseria este umflată și profund aurie. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați o farfurie de servire peste tigaie și răsturnați cu grijă tigaia pentru a desface Tarte Tatin pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista