Gatiti cartea: pere Tarte Tatin cu lamaie si anason
Gatiti cartea: Pear Tarte Tatin cu lamaie si anason ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pere, foietaj, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pe o suprafață ușor făinată, rulați foaia de foietaj într-un pătrat de 11". Tăiați pătratul într-un cerc cu diametrul de 10 1/2", aruncând resturile sau economisind pentru o altă utilizare.
Așezați cercul de patiserie la frigider pe o foaie de copt până când este nevoie.
Într-un castron mare, aruncați feliile de pere cu sucul de lămâie. Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 9" la foc mediu.
Tăiați boabele de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Adăugați semințele de fasole de vanilie, coaja de lămâie și semințele de anason în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se adaugă feliile de pere în tigaie, aranjându-le într-un evantai în jurul marginii exterioare și încadrându-se în cât mai multe. Umpleți centrul tigaiei cu feliile de pere rămase.
Drapați cercul de foietaj peste pere, înfășurând patiseria între tigaie și fructe.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când patiseria este umflată și profund aurie. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 3 minute.
Așezați o farfurie de servire peste tigaie și răsturnați cu grijă tigaia pentru a desface Tarte Tatin pe farfurie.