Reteta gatiti cartea: pâine franceză nuc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Un amestec de sare de masă, drojdie de mașină de pâine, jumătăți de nucă de calitate fină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: biscuiti Stilton si nuc, Gatiti cartea: Nectarine si Galete de nuc, și Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc.
Instrucțiuni
1
Prima creștere: într-un castron mare, amestecați bine grâul întreg și făina albă, zahărul, sarea și drojdia. Se amestecă energic în apă, răzuind vasul și amestecând până când aluatul este bine amestecat și neted. Dacă amestecul este prea uscat pentru a încorpora toată făina, câte puțin, amestecați suficientă apă pentru a amesteca ingredientele; nu umeziți prea mult, deoarece aluatul ar trebui să fie foarte rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Grâu
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați sau pulverizați blatul cu ulei. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic. Dacă doriți, pentru cea mai bună aromă sau pentru comoditate, puteți refrigera aluatul timp de 3 până la 10 ore. Apoi lăsați să crească la temperatura camerei răcoroase timp de 12 până la 18 ore.Între timp, rezervați 4 jumătăți perfecte de nucă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți restul pe o foaie de copt și prăjiți ușor, amestecând de mai multe ori, într-un cuptor preîncălzit de 325 km F timp de 10 până la 15 minute, sau până când este parfumat și doar ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Lasă să se răcească. Se toacă mărunt (într-un robot de bucătărie, dacă se dorește).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
A doua creștere: amestecați energic nucile răcite în aluat. Dacă nu este rigid, amestecați suficientă făină integrală de grâu pentru a face dificilă amestecarea. Folosind o spatulă de cauciuc unsă, ridicați și pliați aluatul spre centru, lucrând până la capăt în jurul vasului, inversați-l într-o oală de metal greu bine unsă, apoi praf de făină, de 3 litri (sau mai mare) (sau folosiți o caserolă rotundă cu fund plat cu capac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
6
Periați sau pulverizați partea superioară cu ulei, apoi neteziți suprafața cu o spatulă de cauciuc unsă sau cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Tăiați tăieturi adânci de 1/2 inch pentru a forma un x în partea superioară centrală; foarfecele de bucătărie bine unse funcționează cel mai bine.
8
Puneți cele 4 jumătăți de nucă neprăjite în unghiurile "x" pentru garnitură: apăsați foarte ferm pentru a le încorpora. Acoperiți vasul cu capacul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Lăsați să crească folosind oricare dintre aceste metode: pentru o creștere regulată de 1 1/2 până la 2 1/2 oră, lăsați să stea la temperatura camerei calde; pentru o creștere accelerată de 1 până la 2 ore, lăsați să stea într - un cuptor cu microunde oprit împreună cu 1 cană de apă fierbinte; sau pentru o creștere prelungită, dați-l la frigider timp de 4 până la 24 de ore, apoi puneți - l la temperatura camerei. Continuați până când aluatul se dublează de la dimensiunea dezumflată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Preliminarii de coacere: cu 15 minute înainte de timpul de coacere, așezați un suport în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 de grade F. pudrați ușor blatul aluatului cu făină integrală de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Coaceți pe raftul inferior, acoperit, timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scoateți capacul și continuați să coaceți timp de 20 până la 30 de minute, sau până când partea superioară este bine rumenită și o frigăruie introdusă în partea cea mai groasă iese cu doar câteva particule agățate de partea de jos (sau până când centrul înregistrează 207 până la 210 F pe un termometru cu citire instantanee). Apoi coaceți încă 5 minute pentru a vă asigura că centrul este gata. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pâinea la raft, trecând un cuțit în jurul marginilor pentru ao slăbi, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Servire și depozitare: pâinea are cel mai bun gust și felii la temperatura camerei. Se răcește complet înainte de a depozita etanș în plastic sau folie. Pâinea se va păstra la temperatura camerei până la 3 zile și poate fi înghețată, etanșă, până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)