Gatiti cartea: monede de susan

Nevoie de o felul principal vegetarian? Gatiti cartea: monedele de susan ar putea fi o reteta minunata de incercat. Această rețetă face 1 porții cu 2247 calorii, 44G de proteine, și 148g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gatiti cartea: susan negru Otsu, Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi, și Gătiți cartea: jumătăți de lună de dovleac cu unt, susan și sare.
Instrucțiuni
Bateți făina și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic până se amestecă bine. Pune deoparte.
Într-un castron mediu amestecați tahini, untul, zahărul, gălbenușul de ou, vanilia și sarea până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină și lucrați cu mâinile până se omogenizează. Aluatul va fi ușor sfărâmicios și va trebui să îl împingeți sau să îl strângeți împreună.
Împărțiți aluatul în jumătate în 2 chiftele și înfășurați chiftelele în folie de plastic. Se răcește cel puțin 2 ore sau, de preferință, peste noapte.
Poziționați rafturile în treimea inferioară și superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Scoateți o bucată de aluat din frigider și lăsați-o să se înmoaie ușor.
Rulați-l între două bucăți de hârtie de ceară sau folie de plastic la o grosime de 1/4 inch. Dacă aluatul este sfărâmicios, împingeți-l împreună.
Presărați aluatul cu jumătate din semințele de susan și rotiți-le ușor pentru a le fixa pe aluat.
Tăiați cât mai multe runde posibil, încercând să minimizați resturile de aluat și transferați-le în tigăile căptușite, distanțând fursecurile la 1 inch. Repetați cu al doilea aluat de aluat. Apăsați toate resturile împreună, fără a suprasolicita aluatul, întindeți și tăiați fursecuri suplimentare.
Coaceți până când marginile fursecurilor se rumenesc, 10 până la 12 minute, rotind foile din spate în față și de sus în jos la jumătatea coacerii. Setați foile de copt pe rafturi să se răcească complet.
Depozitare: cookie-urile se vor păstra într-un recipient etanș timp de cel puțin 1 lună.