Gatiti cartea: midii Curry

Gatiti cartea: midii Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Curried midii. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 608 calorii. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sos fierbinte, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, și Gatiti cartea: salata de ou Curried cu ceapa caramelizata.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește. Aruncați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Se amestecă două treimi din roșii și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Presărați pudra de curry, ghimbirul și scorțișoara și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Aruncați orice midii care se simt grele (ceea ce înseamnă că sunt pline de nisip), au cochilii rupte sau nu se închid când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5
Se toarnă vinul într-o oală încăpătoare. Zăngănit în midii, acoperiți bine și gătiți la foc mare, agitând tigaia ocazional, până când cojile se deschid, 7 până la 10 minute. Aruncați orice midii care refuză să se deschidă, apoi smulgeți toate, cu excepția a 18 din scoici. Se strecoară lichidul de midie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați 1 1/2 căni de lichid de midie în tigaie cu amestecul de roșii, apoi adăugați smântâna și aduceți la fierbere la foc mare pentru a se îngroșa ușor. Dacă preferați un curry bulion, adăugați mai mult lichid de midii; dacă este un curry cremos pe care îl căutați, reduceți mai mult amestecul. Condimentează cu sos piri-piri, sare și piper după gust. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați midiile decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți orezul în 6 boluri și acoperiți cu midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Garnisiți fiecare cu midii în coajă și faceți duș cu roșiile rămase și coriandru. Treceți sosul piri-piri la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista