Gatiti cartea: Gazpacho
Gatiti cartea: Gazpacho ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție conține 268 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați pâine, maioneză, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveti, Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi, și Supa picantă de pepene galben este Gazpacho în cartea mea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați fiecare cățel de usturoi în jumătate.
Scoateți lăstarul verde din interior dacă există unul. Umpleți o cratiță mică cu apă și adăugați usturoiul. Aduceți apa la fierbere. Când apa începe să fiarbă, ridicați usturoiul din apă și într-un castron cu apă cu gheață pentru a-l răci rapid. Repetați acest lucru de două ori, începând întotdeauna cu apă rece în cratiță.
Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate, apoi în bucăți mari. Curățați castravetele.
Tăiați în jumătate, apoi în bucăți mari. Înjumătățiți ardeiul gras, apoi îndepărtați semințele și membrana albă. Se toacă ardeii, apoi se lasă deoparte împreună cu castravetele și ceapa.
Tăiați roșiile în pene mari și puneți-le în castron cu ceapa, castraveții și ardeii grași.
Adăugați pâinea, ruptă în bucăți, apoi turnați peste apă.
Procesați totul folosind un blender de mână sau folosiți un robot de bucătărie. Patați gazpacho-ul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Adăugați uleiul, oțetul și maioneza, apoi bateți sau amestecați supa până când este groasă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider înainte de servire (cel puțin 2 ore).
Serviți gazpacho în boluri de supă cu crutoane plus un strop suplimentar de ulei de măsline.