Reteta gatiti cartea: fasole grecească este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 196 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ceapă, sare de mare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole, Gatiti cartea: Tarpon Springs Greek Burgers, și Gatiti cartea: Saut de naut cu iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi la o adâncime de aproximativ 1 inch. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic, se acoperă tigaia și se fierbe foarte ușor timp de 40 până la 50 de minute sau până când fasolea începe să se înmoaie, dar nu este încă gata de mâncare. Periodic, îndepărtați orice spumă care se ridică la vârf. Când fasolea este gata, scoateți-o de pe foc, dar nu scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Setați cuptorul la 325 de grade. Folosind 3 linguri de ulei, gătiți ceapa într-o tigaie la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când ceapa este foarte moale și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Folosind 3 linguri de ulei, gătiți ceapa într-o tigaie la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când ceapa este foarte moale și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea fierbinte din cratiță într-un vas de cuptor, de preferință o oală de fasole-un vas de teracotă sau ceramică care este mai înalt decât lat (lipsind o astfel de oală, puteți folosi și o caserolă obișnuită sau o farfurie cu sufle, dar este de preferat o oală de fasole). Se amestecă uleiul de măsline rămas, ceapa și roșiile tocate sau zdrobite. Se dizolvă concentratul de miere și roșii în aproximativ 1 cană de apă fierbinte de fasole și se adaugă la fasole, amestecând cu grijă și învelind frunzele de dafin cu fasolea. Ar trebui să existe suficient lichid în oală pentru a acoperi abia fasolea-adăugați puțin mai mult dacă este necesar, dar asigurați-vă că fierbe fierbinte. Acoperiți vasul în siguranță cu folie de aluminiu (și capacul vasului, dacă este disponibil), transferați-l în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de aproximativ 1 1/2 ore. Verificați din când în când fasolea și adăugați puțin mai mult lichid de fasole fierbinte sau apă simplă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Roșii
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți vasul de fasole din cuptor. Fasolea ar trebui să fie topită în acest moment. Se amestecă ierburile proaspete și oțetul, împreună cu sare și piper. Întoarceți oala de fasole, neacoperită, la cuptor și lăsați fasolea să se coacă încă 15 minute pentru a absorbi toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ierburi Proaspete
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura