Gatiti cartea: Ambrosia usoara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Easy Ambrosian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, fulgi de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: stoc usor de pui, Gatiti cartea: tort usor de mere de afine, și Gatiti cartea: usor mic Nemesis tort de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți fulgii de nucă de cocos în tigaia broiler a unui cuptor cu prăjitor de pâine și prăjiți-le pe o setare medie până când au devenit atât de ușor rumenite, aproximativ 5 minute. (Alternativ, puteți prăji nuca de cocos amestecând-o într-o tigaie uscată până când se prăjește și devine parfumată.) Rezervă .
Segmentați portocalele și grapefruitul peste un bol mare de salată pentru a prinde tot sucul și segmentele.
Scurgeți sucul într-un castron mic și adăugați sarea și uleiul de măsline.
Adăugați Andiva și pătrunjelul în vasul de salată cu segmentele de citrice.
Bateți sucul de citrice cu uleiul de măsline și sarea până când pansamentul este emulsionat.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă până când salata este acoperită uniform. (Acoperit, ambrozia se va păstra la frigider timp de 1 zi.) Înainte de servire, presărați nuca de cocos prăjită rezervată peste ea.