Garnitură pentru desfacerea umpluturii
Garnitura pentru unstuffing necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 2,12 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 439 de calorii , 11 g de proteine și 28 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente pentru păsări de curte, cârnați măcinați ușor, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 60% . Garnitura de sufleu de dovleac plăcintar , garnitura de fasole Cannellini cu fenicul, ceapă roșie și șofran și garnitura de toamnă cu morcovi copți și mere în cidru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații până când nu mai sunt roz; scurgeți-i.
Adăugați untul, ciupercile, țelina și ceapa; gătiți timp de 3-5 minute sau până când ceapa este fragedă. Încorporați condimentele pentru pui, sarea și piperul.
Transferați într-un bol mare; adăugați cuburi de umplutură și suficientă supă pentru a o umezi.
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, cu o capacitate de 2 litri. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până se rumenește.