Găluște De Pătrunjel
Găluște de pătrunjel necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Găluște de pătrunjel cu roșii, Carne de vită fiartă și morcovi cu găluște de pătrunjel, și Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina și sarea. Într-un alt castron amestecați împreună 2 căni de apă și ouă.
Se toarnă lichidul în centrul amestecului de făină.
Bateți până se formează aluatul neted.
Se amestecă pătrunjelul până se încorporează bine.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Așezați o strecurătoare mare sau o strecurătoare dintr-o oală cu paste peste o oală cu apă clocotită. Nu doriți strecurătoare / strecurătoare pentru a atinge apa de fierbere ar trebui să fie suspendat un cuplu de centimetri peste apă.
Adăugați jumătate din aluat în strecurătoare și folosind o spatulă de cauciuc apăsați aluatul prin găuri în timp ce îl țineți peste apa clocotită, permițând aluatului să cadă prin găuri în apă.
Lăsați să gătească două minute, apoi îndepărtați găluștele cu o fantă pe o tigaie. Repetați cu aluatul rămas (rezervați 2 căni de găluște gătite pentru rețeta rotundă 2 supă de găluște germană.)
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați jumătate din unt. Când este topit, adăugați jumătate din găluște în tigaie, condimentați cu sare și piper după gust și gătiți până când sunt aurii și ușor crocante pe alocuri, aproximativ 5 minute. Repetați cu untul și găluștele rămase.
Transferați pe platou și serviți imediat.