Găluște de cartofi cu slănină și ceapă
Găluștele de cartofi cu slănină și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Salată de cartofi prăjiți cu ceapă caramelizată și slănină, Tocană De Cartofi Cu Măsline, Ciuperci, Slănină Și Ceapă, și Carne de vânat cu cartof dulce, ceapă perlată și slănină afumată.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Puneți cartofii în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați ouă și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Se toarnă amestecul într-un castron mare.
Se amestecă suficientă făină pentru a face un aluat foarte gros.
Așezați aluatul cu linguri în apă clocotită. Se fierbe până se termină, aproximativ 20 de minute (în funcție de dimensiune).
Scurgeți și puneți găluștele deoparte.
Puneți slănina tocată și ceapa într-o tigaie la foc mediu. Gatiti cateva minute pana cand slanina elibereaza grasime.
Așezați găluște fierbinți în tigaie; gatiti pana cand baconul este crocant si ceapa si galustele se rumenesc.