Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate
Găinile de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, găini de vânat din cornish, rutabagas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o oală foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați rutabagas și următoarele 4 ingrediente; saut până când legumele sunt caramelizate și fragede, amestecând des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă în castane, usturoi, cimbru și; saut 5 minute. Condimentează generos cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, până când este încălzit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Castane
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
1
Se amestecă 1/4 cană de cimbru, șalotă, ulei, coajă de portocală, usturoi și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic pentru marinată. Frecați marinada peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Coaja De Portocala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați găinile într-o tigaie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în tigaie cu găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Presărați găinile cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți până când găinile sunt fierte și sucurile curg limpede când coapsele sunt străpunse cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se toarnă sucurile de tigaie de la găini într-o cratiță mică; adăugați coacăze uscate și restul de 1 lingură de cimbru. Se fierbe până când lichidul este redus la 1 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coacăze Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, găinile se fierb până se rumenesc ușor, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 4 minute.
9
Așezați 1 jumătate de găină pe fiecare farfurie. Împărțiți legumele caramelizate între farfurii. Puneți sosul peste găini și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)