Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă

Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă
Găini joc Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfecla ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $7.6 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1736 calorii, 125g de proteine, și 129g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pancetta groasă, găini de vânat cornish, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Din Cornish, Găini De Vânat Din Cornish, și Găini de joc Cornish pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați 1 rack în treimea superioară a cuptorului și al doilea rack în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă 1 1/2 căni de sfeclă verde tocată, pancetta și boabe de ienupăr într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Umpleți cavitățile găinilor cu amestec de pancetta, împărțind în mod egal. Legați picioarele găinii împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Sare și PiperSare și Piper
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați găinile într-o tigaie mare și grea. Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Presărați găinile cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Prăjiți găinile pe raftul de jos în cuptor până când sunt aurii și sucurile curg limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, aruncați sfecla tocată cu restul de 2 linguri de ulei de măsline pe o foaie mare de copt mare. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați sfecla într-un singur strat. Prăjiți sfecla pe raftul superior în cuptor până se înmoaie și începe să se caramelizeze, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați găinile în farfurii.
8
Eliminați șirul. Răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Se toarnă sucurile de tigaie prin sită într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
TigaieTigaie
10
Lingurați sfecla în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
11
Stropiți sucuri de tigaie în jurul găinilor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în unele magazine de alimente de specialitate la nivel național.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista