Găini de vânat Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfeclă

Găini joc Cornish cu Pancetta, boabe de ienupăr și sfecla ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $7.6 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1736 calorii, 125g de proteine, și 129g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pancetta groasă, găini de vânat cornish, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Din Cornish, Găini De Vânat Din Cornish, și Găini de joc Cornish pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 rack în treimea superioară a cuptorului și al doilea rack în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Se amestecă 1 1/2 căni de sfeclă verde tocată, pancetta și boabe de ienupăr într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Umpleți cavitățile găinilor cu amestec de pancetta, împărțind în mod egal. Legați picioarele găinii împreună.
Așezați găinile într-o tigaie mare și grea. Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste găini.
Presărați găinile cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Prăjiți găinile pe raftul de jos în cuptor până când sunt aurii și sucurile curg limpede când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Între timp, aruncați sfecla tocată cu restul de 2 linguri de ulei de măsline pe o foaie mare de copt mare. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați sfecla într-un singur strat. Prăjiți sfecla pe raftul superior în cuptor până se înmoaie și începe să se caramelizeze, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Transferați găinile în farfurii.
Eliminați șirul. Răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei de prăjire.
Se toarnă sucurile de tigaie prin sită într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie.
Lingurați sfecla în jurul găinilor.
Stropiți sucuri de tigaie în jurul găinilor și serviți.
* Pancetta, slănină italiană vindecată în sare, este disponibilă pe piețele italiene și în unele magazine de alimente de specialitate la nivel național.