Găini Cornish glazurate cu smochine și balsamice
Fig-și-Balsamic-glazurate găini Cornish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de vin, vin, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Glazurate, Găini Cornish Glazurate, și Găini Cornish Glazurate Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți la foc mic 8-10 minute sau până se îngroașă ușor. Rezervați jumătate din amestecul de smochine; acoperiți și răciți.
Lăsați amestecul de smochine rămas să stea la temperatura camerei.
Clătiți găinile cu apă rece și uscați.
Așezați găinile, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Găinile tăiate prin coloana vertebrală folosind foarfece de bucătărie pentru a face 2 jumătăți.
Așezați găinile pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu sau într-o tigaie de prăjire superficială și presărați cu sare.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Periați găinile generos cu amestec de smochine la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Coaceți găinile 45 de minute sau până când carnea de picior nu mai este roz, bătând cu amestec de smochine la fiecare 10 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Se pune amestecul de smochine răcit rezervat într-o cratiță mică; se amestecă vinul roșu și se gătește la foc mic, amestecând des, 2 minute sau până se încălzește bine.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua cu pașii 4 și