Găini Cornish Cu Sos De Vișine
Găinile Cornish cu sos de vișine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 59G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini Cornish prăjite cu glazură de cireșe, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de merișor-port, și Găini Cornish coapte cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați mănușile și gâturile de la găini. Clătiți cu apă rece; se usuca.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
Combinați boia de ardei, următoarele 3 ingrediente (prin piper) și 1/4 linguriță de cimbru tocat; frecați găinile.
Așezați jumătățile de găină, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; așezați o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărei păsări.
Introduceți un termometru în partea cărnoasă a coapsei, evitând osul.
Coaceți la găini la 400 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Transferați găinile pe un platou; acoperiți cu folie.
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaia broiler în pungă; lăsați să stea 10 minute până când grăsimea se ridică la vârf. Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Scurgeți picăturile într-un castron mic; aruncați grăsimea. Puneți picăturile deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Combinați bulionul, portul, 1/4 linguriță de cimbru tocat, amidon de porumb, cireșe, picături rezervate și orice sucuri acumulate pe platou; adăugați în tigaie și gătiți 5 minute.
Serviți găinile cu sos; garnisiți cu crengute suplimentare de cimbru, dacă doriți.