Găină Cornish prăjită cu sos de panzanaella și broccolini sotat

Găină Cornish prăjită cu sos de panzanaella și broccolini sotat
Găina Cornish prăjită cu sos de panzanaella și broccolini sotat durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 798 de calorii , 46 g de proteine și 51 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi prăjit, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Găină de vânat Cornish cu sos de whisky și smântână , Fileuri de somon în crustă de migdale cu broccolini prăjit și Broccolini învețit cu prosciutto cu chipsuri de busuioc .

Instrucțiuni

1
Dressing: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
BroccoliniBroccolini
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute. Ungeți o tavă de copt cu laturi înalte de 2 litri cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși1 1/2 Kilograme De Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși
Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și ScurșiBroccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși
BroccoliniBroccolini
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși1 1/2 Kilograme De Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși
Broccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și ScurșiBroccolini, Tăiați, Albiți, șocați în Apă Rece și Scurși
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați roșiile, usturoiul, pătrunjelul și rozmarinul într-un castron mare și asezonați cu sare și fulgi de piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați cuburile de pâine prăjită și uleiul de măsline și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Puneți amestecul în tava de copt, acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți folia și continuați coacerea până când dressingul este crocant și auriu, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Găinile Cornish cu usturoi prăjite: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Împărțiți rozmarinul în jumătate și puneți-l în cavitatea găinilor și legați picioarele împreună cu sfoară de măcelar. Într-un castron mic, amestecați pasta de usturoi și uleiul de măsline. Frecați amestecul peste găini și asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Găini CornishGăini Cornish
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Puneți găinile într-o tigaie, cu mâner termorezistent, și prăjiți pe toate părțile. Se pune la cuptor și se prăjește până când este fiert, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se lasa sa se odihneasca 10 minute.
10
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă orice suc acumulat de la găină.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adaugati broccolini si caliti 2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BroccoliniBroccolini
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista