Fursecuri Mai Sănătoase Din Catifea Roșie

Fursecuri Mai Sănătoase Din Catifea Roșie
Cookie-urile mai sănătoase din catifea roșie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 142 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți iaurt grecesc fără grăsimi, amestec de tort de catifea, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, și Red Velvet Gooey Unt Cookie-Uri {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați două foi de copt cu covorașe silpat sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă amestecul de tort și iaurtul într-un vas mare de amestecare din sticlă și se amestecă cu o lingură. Se poate părea că există prea mult aluat uscat pentru a se amesteca cu iaurtul, dar dacă continuați să amestecați, acesta se va uni într-un singur aluat uniform, încetul cu încetul. Un pic mai mult amestec de tort se va lipi de iaurt cu fiecare amestec. Probabil veți găsi buzunare de făină de fiecare dată când amestecați. Se amestecă și se amestecă până când toate buzunarele de făină au dispărut. Alternativ, probabil că puteți face acest lucru într-un mixer de stand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Se amestecă chipsurile de ciocolată. Luați 2 linguri de aluat și puneți-le pe foaia de prăjituri, la aproximativ 2 inci distanță. Aluatul va fi lipicios pentru a lucra. Formați aluatul într-o bilă și apăsați ușor pe aluat, deoarece nu se întinde atât de mult în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți aproximativ 11-14 minute. Dacă le atingi, vor fi în continuare foarte moi. Cookie-urile se vor întări și se vor seta după terminarea răcirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de prăjituri și întăriți-le înainte de a le scoate de pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista