Fursecuri Cu Ciocolată
Cookie-urile cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 28. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 432 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Liniați 2 foi mari de copt cu pergament sau hârtie de ceară.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, 2 până la 3 minute. Bateți ușor 1 ou cu o furculiță într-un castron mic și adăugați 1 3/4 linguri din acesta plus 2 ouă întregi rămase în amestecul de unt, bătând cu mixerul până la crem, aproximativ 1 minut. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină până când se amestecă, apoi amestecați chipsurile.
Scoateți 1/4 cană de aluat pentru fiecare prăjitură, aranjând movile la distanță de 3 inci, pe 2 foi de copt. Aplatizați movilele în runde de 3 inci folosind palma umezită a mâinii. Formați cookie-urile rămase pe foi suplimentare de pergament.
Coaceți, câte 1 foaie, până devin aurii, 13 până la 15 minute.
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci și continuați să faceți cookie-uri în același mod folosind foi de copt răcite.
Cookie-urile răcite se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.