Fursecuri Cu Caș De Lămâie
Cookie-urile cu coajă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți gălbenușuri de ou, făină, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Caș De Lămâie, Fursecuri Cu Coajă De Lămâie Mică, și Fursecuri cu nucă de cocos cu caș de lămâie și zmeură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și extracte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă nucile pecan.
Împărțiți aluatul în jumătate; formați în bușteni. Înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Pe o suprafață făinoasă, rulați fiecare porție la 1/8-in. grosime.
Tăiați cu un 3-in înfăinat. cutter rotund pentru prăjituri. Cu o făină de 1/2 in. tăietor rotund pentru prăjituri, tăiați centrele a jumătate din prăjituri. (Reroll decupaje mici, dacă se dorește.)
Așezați cookie-uri solide și decupate 1 in. în afară pe foi de copt negreșite.
Se coace la 350 la 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă sucul de lămâie până se omogenizează. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor si clocoteste, aproximativ 2 minute. Se amestecă o cantitate mică în gălbenușuri de ou. Întoarceți totul în tigaie; aduceți la fierbere ușoară; amestecând constant. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult pana cand amestecul ajunge la 160 de metri si acoperiti spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și coaja de lămâie.
Se toarnă într-un castron; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se răcește timp de 2-3 ore (amestecul va fi gros).
Întindeți 1 lingură de umplutură pe fundul fursecurilor solide; așezați fursecurile cu centre decupate peste umplutură, apăsând ușor în jos.
Se presară cu zahăr de cofetărie. A se păstra la frigider.