Fursecuri Crunch Cu Migdale

Fursecuri Crunch Cu Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile Crunch de migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, lichior amaretto, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri Crunch Cu Migdale, Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Crunch Cu Migdale # PostWalgreens, și Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați 1 1/2 căni de migdale într-un castron mare și Cerneți 1/2 cană de zahăr pudră; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți 1 albus de ou pentru a se amesteca într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați 1 lingură de albuș de ou la nuci și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
NuciNuci
5
Întindeți amestecul într-un strat uniform peste foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când migdalele sunt aurii și acoperirea este uscată, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați migdalele confiate în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când aproape toate migdalele sunt tocate grosier și se formează niște firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Transferați migdalele confiate tocate într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Se toaca marunt restul de 1 1/2 cani de migdale slivered în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare. Se amestecă până când nucile sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
11
Folosind mixerul electric, bateți untul, 3/4 cană zahăr și restul de 3/4 cană zahăr pudră într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
12
Adăugați restul de 2 albușuri, amaretto și vanilie. Bateți până se omogenizează bine. Se amestecă treptat în amestecul de făină-migdale. Se amestecă migdalele confiate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Lichior AmarettoLichior Amaretto
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
13
Lucrând în 2 loturi și folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură, lingură 2 linguri de aluat în movilă pentru fiecare prăjitură, formând aproximativ 12 movile pe fiecare foaie și distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
14
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc, aproximativ 14 minute. Se răcește ușor pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
15
Transferați cookie-urile în rack și răciți complet. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista