Fursecuri Chinezești Cu Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile chinezești cu migdale ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de extract de migdale, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Chinezești Cu Migdale, Fursecuri Chinezești Cu Migdale, și Fursecuri Chinezești Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1 cană de unt și zahăr până se omogenizează.
Adăugați ou întreg și extract de migdale și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați făina și praful de copt; se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine.
Formați aluatul în bile de 1 inch, aplatizați - le ușor și așezați-le la o distanță de aproximativ 1 inch pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou cu laptele pentru a se amesteca.
Ungeți ușor fursecurile cu amestec de ouă; aruncați restul. Apăsați o migdale în centrul fiecărui cookie și presărați cu aproximativ 1/8 linguriță semințe de susan.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.