Fursecuri Și Cupcakes Cu Cremă

Fursecuri Și Cupcakes Cu Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile și Cupcakes-urile cu cremă. Această rețetă vegetariană servește 11 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 719 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3674 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cacao naturală, lapte, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri cu ciocolată și Cupcakes cu cremă cu glazură de brânză cremă, Fursecuri și Cupcakes cu înghețată și un cadou, și Cookie-uri ' N ' Cream Cupcakes pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții11
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista