Fudge De Ciocolată Cu Mentă Stratificată

Fudge De Ciocolată Cu Mentă Stratificată
Fudge de ciocolată cu mentă stratificată este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 855 calorii, 12g de proteine, și 42G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, lapte condensat marca Eagle, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 128 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Fudge Stratificat De Mentă-Ciocolată, Fudge De Mentă Stratificat, și Caramel-Ciocolată Stratificat Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, la foc mic, topiți chipsurile de ciocolată cu 1 cană de lapte condensat îndulcit; adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Întindeți jumătate din amestec într-o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci căptușită cu hârtie de ceară; se răcește 10 minute sau până când este ferm. Țineți amestecul de ciocolată rămas la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Într-o cratiță grea, la foc mic, topiți cofetarii albi acoperiți cu lapte condensat îndulcit rămas (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Adăugați extract de mentă și colorant alimentar (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
5
Se întinde pe stratul de ciocolată răcit; se răcește cu 10 minute mai mult sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Răspândiți amestecul de ciocolată rezervat pe stratul de menta. Se răcește 2 ore sau până când este ferm. Întoarceți-vă pe placa de tăiere; desprindeți hârtia și tăiați-o în pătrate. Păstrați resturile acoperite în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista