Fruitcake Brownie Picături
Fruitcake Brownie picături ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ROM, fructe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fruitcake Drops, Fruitcake Junkyard Brownie cu lichior de portocale condimentat și ciocolată albă, și Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brandy, rom și fructe uscate într-un castron sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde până la cald, 1 până la 2 minute; lăsați să stea 20 de minute.
Între timp, topiți untul, ciocolata neîndulcită și chipsurile de ciocolată într-o cratiță la foc mediu, amestecând, până se omogenizează; lăsați să se răcească 10 minute.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu.
Amestecați ouăle, zahărul granulat și vanilia într-un bol mare folosind o lingură de lemn. Se amestecă amestecul de ciocolată topită.
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă puternic până se încorporează. Se amestecă fructele uscate înmuiate și lichidul. Acoperiți și refrigerați până când aluatul este ușor ferm, aproximativ 1 oră.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Scoateți linguri de aluat la aproximativ 2 centimetri distanță pe 2 foi de copt negrease.
Coaceți, comutând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când se umflă ușor și se fixează deasupra, aproximativ 14 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetărie.
Modul în care măsurați făina poate face o mare diferență în cookie-urile dvs.: lingurați în cupe de măsurare, apoi nivelați cu un cuțit. Nu împachetați.
Sursă foto: Johnny Miller