Fructe proaspete de vară în sirop de vin de ghimbir

Fructe proaspete de vară în sirop de vin de ghimbir
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 202 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, Carpaccio de fructe de piatră de vară cu sirop de fasole de vanilie și cremă de ghimbir, și Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul, 1 1/2 căni de apă, zahăr și ghimbir într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mediu până se reduce la 2 căni, aproximativ 16 minute. Mișto. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți și aruncați ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
3
Puneți fructele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați sirop; aruncați pentru a acoperi. Capac; se răcește cu cel puțin 2 ore și până la 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista