Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică

Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 176 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, prune, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego, Balsamic Sundae Cu Fructe De Piatră, și Fructe De Piatră La Grătar Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați oțetul balsamic și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când oțetul se reduce la o glazură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Ungeți fructele cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grill fructe, în loturi, 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați pe un platou.
5
Stropiți fructe la grătar cu jumătate de glazură balsamică. Acoperiți fructele cu brânză și stropiți cu glazura balsamică rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
BrânzăBrânză
FructeFructe
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista