Frosted Strawberry Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 462 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr, căpșuni, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini căpșuni PopTarts, și Gogoși Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de mâncare înger. Într-un castron, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare separat, bateți 2 căni de zahăr cu untul și extractul de migdale folosind un mixer electric la viteză mică până la crem; bateți ouăle la viteză mare timp de 3 minute, răzuind de câteva ori partea laterală a bolului. Bateți în amestecul de făină alternând cu aproximativ 1/3 cană de lapte la un moment dat și bateți până la neted și cremos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumenesc și se fixează, aproximativ 1 oră și 15 minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată. Se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce tortul se răcește, puneți 1 halbă de căpșuni și 1 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu, amestecând constant, până când căpșunile se înmoaie și renunță la sucul lor, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un bol mic și amestecați șlamul în căpșuni; aduceți umplutura la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Puneți umplutura deoparte și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți tortul din tigaie și tăiați-l pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați jumătatea inferioară a tortului pe un platou de servire și întindeți umplutura de căpșuni ușor caldă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați jumătatea superioară a tortului deasupra umpluturii. Răciți tortul la frigider până când umplutura s-a setat, aproximativ 1 oră.
10
Bateți frișca într-un bol metalic răcit cu un mixer electric setat la viteză mare, adăugând treptat 1/4 cană de zahăr, până când crema formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți frișca peste partea de sus, părțile laterale și în gaura centrală a tortului; deasupra cu căpșuni înjumătățite pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr