Frittata cu spanac și piper
Spanacul și ardeiul frittata necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 217 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de spanac, brânză de vaci naturală, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Cartofi-Ardei-Spanac Frittata, Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar, și Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Căptușiți o formă de sandwich de 20 cm cu o singură foaie de pergament de copt dacă forma dvs. are fundul liber.
Bateți ouăle într-un castron mare cu brânza de vaci, usturoiul, jumătate de parmezan, spanacul, ardeii, nucșoara și puțin piper negru. Se pune vârful în formă, se acoperă cu roșiile și se presară cu parmezanul rămas.
Coaceți timp de 40 de minute până când este setat până la capăt și începeți să umflați.
Tăiați în pene și serviți cald sau rece. Se va păstra 3-4 zile la frigider.