Frittata cu brânză elvețiană, cartofi și Fontina
Frittata cu brânză elvețiană, cartofi și Fontina necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 218 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, pătrunjel, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frittata elvețiană și șuncă, Frittata Elvețiană, și Frittata Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se răcește. Aruncați cartoful cu 1/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Combinați smogul elvețian și apa într-o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când smogul elvețian este fraged.
Combinați 1/4 linguriță de sare, lapte și următoarele 4 ingrediente (lapte prin ouă) într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Se amestecă cartoful și mătgul elvețian. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Acoperiți, reduceți focul și gătiți 10 minute până aproape gata.
Înfășurați mânerul tigaiei cu folie. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.