Fripturi Tăiate Gros, Tăiate În Tigaie Cu Unt

Fripturile tăiate gros, tăiate în tigaie, cu unt, sunt un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 638 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de canolan, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi De Ochi Cu Coaste Cu Unt, și Fripturi de Halibut cu unt cu capere.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă friptura cu prosoape de hârtie. Condimentați Liberal pe toate părțile (inclusiv marginile) cu sare și piper (Vezi nota de mai sus).
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă cu fundul greu de 12 inci, la foc mare, până când abia începe să fumeze. Adăugați cu grijă friptura și gătiți, răsturnând frecvent, până când începe să se dezvolte o crustă maro auriu pal, aproximativ 4 minute în total.
Adăugați unt, ierburi (dacă se folosește) și șalotă (dacă se folosește) în tigaie și continuați să gătiți, răsturnând friptura ocazional și ungând orice pete ușoare cu unt spumant. Dacă untul începe să fumeze excesiv sau friptura începe să ardă, reduceți căldura la mediu. Pentru a unge, înclinați ușor tigaia, astfel încât untul să se adune prin mâner. Folosiți o lingură pentru a ridica untul și turnați-l peste friptură, vizând pete luminoase. Continuați să răsturnați și să bateți până când un termometru de citire instantaneu introdus în partea cea mai groasă a părții laterale a filetului înregistrează 120 până la 125 de euro F pentru mediu rar sau 130 de euro F pentru mediu, 8 până la 10 minute în total. Transferați imediat friptura pe o farfurie mare rezistentă la căldură și turnați sucuri de tigaie deasupra.
Lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute. Sculptați și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.