Fripturi La Grătar Balsamico

Fripturi la grătar Balsamico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 785 calorii, 35g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de conserve de smochine, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, fripturi de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi La Grătar Balsamico, Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, și Broccoli Balsamico.
Instrucțiuni
Procesați vinaigreta și conservați într-un blender până se omogenizează.
Așezați fripturile și amestecul de vinaigretă într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 2 ore.
Scoateți fripturile din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se scoate pe un platou de servire și se presară uniform cu sare și piper; păstrați cald.
Încălziți brânza într-o cratiță mică la foc mic, amestecând des, 2 până la 4 minute sau până se topește.
Serviți sosul de brânză cu fripturi.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit usturoi Alouette + ierburi