Fripturi De Umăr De Porc Char Siu Afumate

Fripturi De Umăr De Porc Char Siu Afumate
Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 180 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 201 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr brun, pudră de cinci condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Umăr De Porc Afumat, și Ultimul umăr de porc afumat al lui Fred pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună hoisin, miere, sos de soia, sherry și 2 lingurițe de pudră de cinci condimente chinezești într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Se amestecă împreună 2 linguri de pudră de cinci condimente chinezești, zahăr brun și sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin1/3 Cană Sos De Grătar Chinezesc Preparat Hoisin
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Înveliți fripturile de umăr peste tot cu frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați fripturile de umăr într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Se toarnă sosul char siu, se sigilează și se aruncă pentru a acoperi bine carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
6
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, puneți carnea de porc în fumător sau grătar, rezervând marinada și fumați timp de 5 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
În timp ce carnea de porc fumează, turnați marinada rezervată char siu într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la minim și se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se ia de pe foc.
9
Periați carnea de porc cu sos redus și continuați să fumați încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Scoateți carnea de porc din fumător și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista