Fripturi De Top Cu Coajă De Ierburi La Grătar
Fripturile de top cu coajă de ierburi la grătar necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 630 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fripturi de vită, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fripturi De Top Cu Coajă De Ierburi La Grătar, Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită într-un castron mic. Frecați și apăsați amestecul pe toate suprafețele de carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Carnea de vită la grătar descoperită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 1 minut pe fiecare parte pentru a sigila sucurile. Acoperiți și grătiți cu 6 până la 10 minute mai mult pentru o coacere medie, rotind o dată.