Fripturi De Ton Jalapeno La Grătar
Fripturile de ton Jalapeno la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.01 pe portie. O porție conține 199 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Allrecipes are 34 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Încercați Fripturi De Ton Jalapeno Cu Tigaie Picantă-5 Puncte, Fripturi De Ton La Grătar, și Fripturi de ton la grătar pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie, ardeiul jalapeno, usturoiul, sarea și piperul împreună într-un vas plat de copt.
Așezați fripturile de ton în vas, întorcându-le pentru a acoperi în întregime în marinată; acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Gatiti fripturile pe gratarul preincalzit pana cand incepeti sa fie ferme si fierbinti in centru, 5 pana la 7 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.