Fripturi de fustă la grătar cu Tomatillos în două moduri

Fripturi de fustă la grătar cu Tomatillos în două moduri
Fripturi fusta la gratar cu Tomatillos două moduri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, șalotă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: friptură de fustă cu Tomatillos, în două moduri, Fripturi de fustă la grătar cu sos de Oregano de pătrunjel, și Atât De Simplu, Atât De Bun: Fripturi De Fustă La Grătar Cu Salată De Pâine La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
2
Încălziți o tigaie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute, deschideți plat, rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibili și ușor schimbați în culoare, aproximativ 1 minut. Acoperiți ardeii iute cu apă fierbinte într-un castron și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
BolBol
3
Ardei iute pur, tomatillos, coriandru, usturoi, zahăr brun, melasă, chimen și 1 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MelasăMelasă
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți salsa (se va stropi), amestecând ocazional, până când este puțin mai groasă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună 2 linguri de ulei, chimen, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper, apoi acoperiți fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Grătar cu ulei, apoi fripturi la grătar, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, până când apar semne de grătar, 4 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați fripturile să se odihnească pe o tăietură, acoperită lejer cu folie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Feliați subțire tomatillos și aruncați cu coriandru, șalotă, suc de lămâie, restul de 2 linguri de ulei și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Tăiați fripturile în bucăți de servire și acoperiți cu salsa și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
* Fripturile pot fi gătite într-o tigaie pentru grătar cu 2 arzătoare cu ulei fierbinte la foc mediu-mare, 4 până la 10 minute pentru mediu-rar.* Salsa (nu salata) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista