Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de filet cu unt de Gorgonzola. Această rețetă servește 4 și costă 8,07 USD pe porție. O porție conține 641 calorii, 53G de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fripturi de vită, port tawny, Brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Filet Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit, Fripturi de filet cu sos de afine-Port și Brânză Gorgonzola, și Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fripturile și uscați-le; așezați într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon. Puneți felii de ceapă într-un singur strat pe o farfurie.
Stropiți 2 linguri de Port și 1 linguriță de ulei peste ceapă.
Se toarnă portul rămas și uleiul peste carne; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute sau acoperiți ceapa și răciți carnea și ceapa până la 2 ore.
Într-un castron mic, bateți gorgonzola și untul până când sunt bine amestecate și cremoase.
Ridicați fripturile din marinată (aruncați marinada) și așezați-vă pe un grătar cu ulei pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde).
Așezați felii de ceapă în jurul fripturilor. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti fripturile, intorcand o data, pana se rumenesc si se fac dupa bunul plac in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 16 pana la 18 minute pentru mediu-rar. Gatiti ceapa, intorcand o data, pana se rumeneste usor pe ambele parti, 16-18 minute.
Transferați fripturile în farfurii și acoperiți cu ceapă la grătar, separate în inele.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 3 până la 5 minute.
Ornează fiecare cu o păpușă de unt de gorgonzola.
Se presară pătrunjel și sare și piper după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.