Fripturi de crupă înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă fripturile de rump înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter. Această rețetă face 6 porții cu 652 de calorii , 57 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 5,31 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână porter, ulei de sâmburi de struguri, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , orez sălbatic cu slănină, ciuperci și ceapă verde și fripturi frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Asezonați fripturile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tipul De Ciuperci La Alegere)
8 Uncii Porter (bere Neagră)
2
Încinge 1/8 cană de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-înalt. Trageți fripturile în făină și agitați pentru a îndepărta excesul. Se prăjesc fripturile pe ambele părți, se scot din tigaie și se pun deoparte pe un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portar (bere Neagră)
6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cealaltă 1/8 cană de ulei de canola în aceeași tigaie și căliți ceapa și ciupercile până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați în amestecul de ceapă/ciuperci bulionul de pui sau de vită, berea porter, melasa, cimbru, sosul iute și foile de dafin. Reduceți focul la mic și întoarceți fripturile în tigaie. Se fierbe acoperit cel puțin 2 ore. Fripturile de crupă sunt o carne dură și vor necesita gătire lentă (încărcare). Poate doriți să transferați ingredientele într-o oală pentru acest proces. Când fripturile sunt fragede, scoateți-le într-un platou într-un loc cald. Lichidul din tigaie ar fi trebuit să se fi evaporat în mare măsură, intensificând aroma. Dacă este necesar, măriți focul pentru a reduce și se îngroașă într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Porter
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați untul și smântâna sau smântâna pentru a termina sosul și puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ornează cu arpagicul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)