Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările

Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările
Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările este un curs principal care servește 4. Pentru 7,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1480 calorii. Un amestec de ardei cubanelle, făină, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 244 de fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările, Sandwich cu friptură de brânză albastră cu lucrări, și Fripturi De Brânză Pawhuska.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lăsați fripturile pe tejghea, pentru a se răci, în timp ce grătarul sau tigaia pentru grătar se încălzește până la mediu-mare. Înveliți fripturile cu ulei de măsline extravirgin și condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Încălziți 2 linguri, 2 ture de tigaie, ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardeii cubanelle, usturoiul și ceapa și gătiți până când sunt foarte fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați un strop de suc de ardei iute și inelele de ardei iute și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Se încălzește cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În timp ce ardeii gătesc, puneți fripturile pe grătarul fierbinte și gătiți 10 minute pentru rare, cu 2 minute mai mult pentru fiecare nivel de coacere dorită, întorcându-se o dată la jumătatea timpului de gătire. Între timp, încălziți o oală de sos la foc mediu și adăugați untul. Când untul s-a topit, amestecați făina și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și nucșoară, după gust. Se îngroașă sosul câteva minute, apoi se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Când fripturile sunt gătite la coacerea dorită, scoateți-le pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute. Feliați subțire pe un unghi împotriva bobului cărnii. În timp ce carnea se odihnește, încălziți pâinea la cuptor. Se amestecă brânza în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru a servi, împărțiți pâinea pe lungime și întindeți feliile de friptură uniform pe fundul pâinii. Topiți friptura cu sosul și ardeii și ceapa. Acoperiți cu blaturile de pâine și tăiați ciabatta în 4 porții egale
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ciabatta lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista