Fripturile cu cuburi de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ceapă, bulion de vită cu sodiu cu 0% Mai puțin, piper de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi Cub Marocane, Fripturi Cub-Aragaz Lent, și Fripturile Cube sufocate ale lui Lori.
Instrucțiuni
1
În vasul superficial, amestecați produsul de ouă și usturoiul. Într-un alt vas superficial, așezați firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Usturoi
Ouă
2
Presărați ambele părți ale fripturilor de vită cu sare și piper de usturoi. Înmuiați ambele părți ale fiecărei fripturi în amestecul de produse din ou, apoi acoperiți cu firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Usturoi
Piper
Friptură
Carne De Vită
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
3
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carne de vită; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită, adăugând o parte din restul de 1 lingură de ulei sub fiecare friptură. Gatiti aproximativ 2 minute mai mult sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Carne De Vită
Ulei De Gătit
5
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați bulionul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se adaugă în tigaie; se încălzește la fierbere, amestecând continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Serviți sosul peste carne de vită; se presară pătrunjel.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.