Fripturi cu ciuperci
Fripturi lama cu ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Fripturi cu ciuperci, Fripturi Cu Lamă La Grătar Cu Susan Miso, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fripturile se usucă și se taie fante de 3 (1 inch lungime), la o distanță de 1 inch, peste cartilajul central (pentru a împiedica carnea să se onduleze), apoi se presară fripturi cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți fripturi, răsturnând o dată, până când carnea este doar medie-rară, 4 până la 6 minute în total.
Transferați fripturile într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Adăugați untul în tigaie și ciupercile și șalota saut, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt rumenite și fragede, aproximativ 4 minute, apoi transferați pe platou cu fripturi.
Adăugați oțet și sos de soia în tigaie și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 2 minute.
Adăugați 1/2 cană bulion de vită și fierbeți 2 minute.
În timp ce sosul fierbe, amestecați amidonul de porumb în restul de 2 lingurițe de bulion într-o cană. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos și se fierbe, amestecând, 1 minut. Întoarceți fripturile și ciupercile, împreună cu orice sucuri acumulate pe platou, la tigaie și fierbeți, întorcând fripturile în sos, până când sunt încălzite, aproximativ 1 minut.