Friptură Tradițională Salisbury
Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, tulpini și bucăți de ciuperci, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salisbury Steak, Cea Mai Bună Friptură Salisbury, și Ww Salisbury Steak.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați oul, pesmetul, praful de usturoi și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Se modelează în două chiftele; dragă în 2 linguri făină. Într-o tigaie mică, se rumenesc pe ambele părți în ulei; scurgere. Puneți chiftelele deoparte.
Adăugați făina rămasă în tigaie; bateți în apă până se omogenizează. Se amestecă ketchup-ul, sosul Worcestershire și bulionul.
Adăugați ceapa și ciupercile. Aduceți la fierbere. Întoarceți chiftelele în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Serviți sosul peste chiftele.