Friptură Salisbury cu sos de ciuperci

Friptură Salisbury cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 50 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury și sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, 1/4 conserve de supă de ciuperci, pesmet, ou, ceapă și condimente pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă bine și se modelează în 4 torturi ovale.
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu-mare. Torturi maro pe ambele părți și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați untul rămas și coniacul (scoateți tigaia de pe foc când adăugați coniac.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se sotează ciupercile timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați bulionul de vită și bateți în amestecul de sos până se omogenizează. Se amestecă supa de ciuperci rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Întoarceți chiftelele în tigaie și lingurați sosul deasupra. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți fripturi Salisbury și sos de ciuperci peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista