Friptură Salisbury cu sos de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 50 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, 1/4 conserve de supă de ciuperci, pesmet, ou, ceapă și condimente pentru friptură.
Se amestecă bine și se modelează în 4 torturi ovale.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu-mare. Torturi maro pe ambele părți și se transferă pe o farfurie.
Adăugați untul rămas și coniacul (scoateți tigaia de pe foc când adăugați coniac.)
Se sotează ciupercile timp de 7 până la 8 minute.
Adăugați bulionul de vită și bateți în amestecul de sos până se omogenizează. Se amestecă supa de ciuperci rămasă.
Întoarceți chiftelele în tigaie și lingurați sosul deasupra. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Serviți fripturi Salisbury și sos de ciuperci peste orez fiert fierbinte.