Friptură Murdară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura murdară. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 683 calorii, 46G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare și piper, fripturi de benzi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Murdar Martini Friptură Kabobs, Murdar Sue Murdar Martini, și Murdar Murdar Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fripturilor cu sare și piper. Pune deoparte.
Umpleți un coș de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și luminați. Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului. Acoperiți jumătate din grătarul de jos cu brichete.
Când brichetele sunt fierbinți, așezați fiecare friptură direct pe cărbunii fierbinți folosind clești cu mâner lung sau o furculiță. Lăsați fripturile pe cărbuni timp de 2 minute. Întoarceți-le și grătiți-le încă 2 până la 3 minute pentru rare (125 f pe un termometru pentru carne). Pentru mediu-rar (135 cm.F) până la mediu (140 cm. f), lăsați fripturile pe cărbuni timp de 1 până la 2 minute mai mult.
Scoateți fripturile din cărbuni și îndepărtați cenușa.
Întindeți untul topit deasupra și o stoarcere de lămâie înainte de servire, dacă doriți.
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru grătar, de Ardie A. Davis, circulator200
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.