Friptură la grătar cu glazură Teriyaki

Friptura la grătar cu glazură Teriyaki ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 75 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de mirin, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki, Boluri de orez cu pui și ananas la grătar cu glazură Teriyaki, și Frigarui De Friptură Teriyaki La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați mirin și sosul de soia într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 12 minute).
Se toarnă într-un castron; se răcește complet. Se amestecă uleiul. (
Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.)
Combinați jumătate din amestecul de soia și fripturile într-un vas superficial, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați în frigider 2 ore, întorcându-se ocazional. Rezervați amestecul de soia rămas.
Scoateți fripturile din frigider; aruncați amestecul de soia în vas.
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Pat fripturi ușor cu un prosop de hârtie.
Așezați fripturile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute. Întoarceți fripturile; lingură amestec de soia rezervat peste blaturi de fripturi. Grill 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.