Friptură feliată cu usturoi și ceapă

Friptură feliată cu usturoi și ceapă
Friptura feliată cu usturoi cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2767 calorii, 140g de proteine, și 93G de grăsime. Pentru $ 10.59 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Friptură Feliată, Ciuperci Și Ceapă Verde Cu Cartof Cald Dijon, Friptură De Usturoi Feliată Cu Năsturel Și Cartofi Pentru Copii De Hrean, și Friptura de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu-mic până la mediu, apoi adăugați ceapa și ardeii prăjiți, condimentați cu sare și piper și gătiți ușor până la moale, dar nu caramelizat, 12 până la 15 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Încălziți o tigaie mare sau o tavă din fontă la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Prăjiți pâinea sub broiler și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic, adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte până când fripturile sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Condimentați partea 1 a fripturilor cu sare și piper și așezați partea condimentată în jos în tigaia fierbinte sau în tavă.. Gatiti 3 minute pana cand carnea poate fi mutata cu usurinta. Condimentează partea inversă a cărnii. Răsturnați fripturile, reduceți căldura la mediu și gătiți 6 până la 7 minute pentru mediu rar, 8 până la 10 pentru doar roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească câteva minute. Feliați fripturi groase de 1/4 inci împotriva bobului. Puneți ceapa peste pâine prăjită, acoperiți cu friptură feliată și lingurați untul de usturoi în jos peste partea de sus a fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista