Friptură de vinete parmigiana

Friptură de vinete parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați parmigianan de vinete prăjite. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, căței de usturoi, parmezan și conserve de roșii cherry. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Aubergine Parmigiana, și Parmigiana De Vinete Hrănitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Se înmoaie usturoiul și tulpinile de busuioc timp de 1 min, fără a lăsa usturoiul să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ambele tipuri de roșii, mierea, majoritatea frunzelor de cimbru și o mulțime de condimente. Se fierbe timp de 5 minute, nu doriți ca sosul să se reducă prea mult în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Tăiați 6 fante în carnea fiecărei vinete în cruce, având grijă să nu tăiați până la capăt. Condimentați în interior, apoi împingeți o felie de mozzarella și o frunză de busuioc în fiecare gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Turnați sosul de roșii într-un vas mare de copt și așezați vinetele în el (sau folosiți 4 feluri de mâncare individuale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Stropiți cu uleiul rămas. Acoperiți cu folie și strângeți-o strâns la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Se amestecă pesmetul și parmezanul și se împrăștie peste vinete cu restul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Coaceți, neacoperit, încă 15 minute sau până când vinetele sunt foarte fragede și firimiturile sunt aurii și crocante. (Cel mai bun mod de a spune dacă sunt gata este să prod cea mai mare vinete din centru cu o frigăruie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Lăsați vasul să se odihnească 5 minute, apoi împrăștiați peste restul frunzelor de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
12
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista